BEWEGENBLOGSlimme fitness

5 redenen waarom je niet zou moeten overstappen naar TEN

Geschreven door Steffie Endeman 29 augustus 2018 0 reacties
5 redenen waarom je niet zou moeten overstappen naar TEN the Lifestyle Company

WAT?

Yep, dat heb je goed gelezen. TEN The Lifestyle Company is niet voor iedereen. We krijgen iedere week tal van nieuwe leden die zich bij ons aansluiten – wat we super vinden – maar sommige mensen vinden hun match niet helemaal met TEN. Aangezien we graag willen dat iedereen een geweldige ervaring heeft met TEN, hebben we een opsomming gemaakt van de 5 dingen die je jezelf moet afvragen als je lid wilt worden bij TEN.

1. Je wilt geen persoonlijke begeleiding

We zijn behoorlijk eigenzinnig hier bij TEN. We hebben door de jaren heen ontdekt dat onze leden het beste presteren onder persoonlijke begeleiding en aandacht, ze behalen voor het eerst van hun leven hun persoonlijke doelstellingen.

Daarom hebben we geen sjieke sportschema’s en ik-weet-eigenlijk-niet-wat-ik-aan-het-doen-ben leden. Bij TEN krijgt iedereen een uitgebreide intake waarbij een plan op maat wordt gemaakt. Deze intake bestaat uit wel 4 afspraken!

Vind je het belangrijker om iedere 6 weken opnieuw je weg te vinden naar je doelstelling? Dan adviseren wij zeker om te blijven waar je nu bent!

2. Je houdt van spiegels, harde muziek en tanktops

Als je graag tijdens het sporten in de spiegel kijkt en je ‘guns’ (lees: armen) wilt showen, dan wordt je dood ongelukkig bij ons!

Het is onze missie om iedereen gelukkig te laten zijn: voor, tijdens en na het sporten bij TEN. Daarom hebben wij geen spiegels, harde muziek en tanktops.

Hou jij liever wel van spiegels of harde muziek? Dat is prima, maar dat betekent dat je je niet thuis zult voelen bij TEN.

3. Je houdt écht van paars, oranje en groen

Heel veel sportscholen hebben prachtige fleurige kleuren, zoals paars, oranje of groen. Hou je niet zo van blauw? Dat geeft niet, we focussen ook liever op onze leden dan op de kleur :).

Even on the side…, waar de kleur blauw voor staat:

Blauw wordt geassocieerd met rust en vrede. Het wordt gezien als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. In een blauwe ruimte wordt je productief. Wat wil je nog meer?

4. Je wilt eigenlijk resultaat zien

Ons grootste succes is dat we onze leden begeleiden naar het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. We doen dit door aandacht, persoonlijke begeleiding en met veel kennis en passie. Als je een reguliere sportschool gewend bent, dan weet je waarschijnlijk niet beter dan dat je meer rondjes dwaalt dan resultaat ziet.

Hou jij ervan om eindelijk resultaat te zien en op een verantwoorde manier te sporten? Dan zul je verstelt staan dat je zo lang lid bent geweest van een reguliere sportschool! Dankzij de persoonlijke begeleiding halen onze leden gegarandeerd resultaat.

Je zult jezelf dankbaar zijn.

5. Je wilt geen gezond lichaam

Hou je van adviezen die enkel gericht zijn op spiermassa, vetmassa, eiwitten of koolhydraten? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres! Wij kijken altijd naar onze leden als geheel, ook wel holistisch.

We vinden het ontzettend belangrijk om bij de start – van onze nieuwe samenwerking die we met jou aangaan – te bekijken: hoe lening je bent, welke lichamelijke klachten je hebt, hoe goed jouw conditie is, hoe hoog je bloeddruk is, hoe flexibel je bent, hoe hoog jouw stresslevel is, wat jouw lichaamssamenstelling is etc.

Heb je besloten om het roer om te gooien en pijnvrij door het leven te gaan, wellicht medicatie te verminderen en je simpelweg vitaal te voelen? Dan doen wij jou een ontzettend groot plezier met al onze kennis, metingen en daarop aangepaste programma op maat.
We durven te wedden dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

REN MET TEN!FACEBOOKINSTAGRAM