BLOGFit & SlankVOEDING

Waarom Fit & Slank iets voor jou kan zijn!

Geschreven door Esther Sondeijkers 20 mei 2018 0 reacties
Fit en slank

Gedurende mijn zoektocht naar methoden voor een gezonde leefstijl om op gewicht te komen en te blijven, heb ik heel wat diëten uitgeprobeerd. Elk dieet (vetarm en/ of koolhydraatarm) had wel resultaat, maar nooit blijvend. Wat ik daar vooral jammer aan vond is dat alle moeite steeds voor niets was. Had ik daar nu zo hard voor gewerkt? Bovendien had ik vaak honger, of was het erg lastig om de menu’s in te passen in mijn dagelijkse drukke leven.

Is dit herkenbaar voor jou? Wil jij graag afvallen en gezonder gaan eten, maar val je steeds terug in jouw oude patroon waardoor je het jojo-effect hebt? Wil jij op een eenvoudige manier richtlijnen krijgen, waarmee jij je voeding kunt aanpassen met een blijvend resultaat, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent? Dan is Fit & Slank iets voor jou.

We kijken naar probleemgebieden

Bij Fit & Slank kijken we naar de probleemgebieden in jouw voedingspatroon en reiken hier oplossingen voor aan. Om probleemgebieden te kunnen aanpassen zul je eerst inzicht in je gedrag en gewoonten moeten krijgen om deze te kunnen aanpassen. Bij Fit & Slank staat een gezonde leefstijl centraal, waarbij je een voedingspatroon ontwikkeld dat niet aanvoelt als diëten. Bovendien doen we bij Fit & Slank niet aan vaste dag- en weekmenu’s, maar stimuleren wij jou om op basis van richtlijnen zelf op zoek te gaan naar lekkere en gezonde maaltijden. Bij Fit & Slank krijg je advies over hoeveel je kunt eten en hoe vaak. We creëren onderscheid tussen vitale en fatale voeding. Het maken van keuzes is samen met ritme en regelmaat één van de belangrijkste aspecten wat bijdraagt aan een gezond eetpatroon.

Wat ik persoonlijk het fijnste vind aan Fit & Slank

Deze methode is super eenvoudig. Je hoeft geen moeilijke gerechten klaar te gaan maken en je kunt gewoon fruit, brood, aardappels en yoghurt blijven eten.

Samen met de groep gaan we in de eerste 8 bijeenkomsten wekelijks aan de slag met onder andere metingen, richtlijnen, kennis over beweging en aan de hand van een werkboek ga je thuis ook aan de slag met opdrachten om meer inzicht te krijgen in jouw eigen eetgedrag. Het resultaat is dat je na 8 weken meer weet over jezelf, over gezonde voeding, de eerste stappen naar een verantwoord eetpatroon hebt ontwikkeld en je daarnaast ook nog eens bent afgevallen!

Esther is een van onze cursusleidsters van Fit & Slank en geeft met veel plezier en passie haar cursussen en begeleid jou graag naar een gezondere levensstijl. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Klik dan hier .
We durven te wedden dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

REN MET TEN!FACEBOOKINSTAGRAM