BLOGTEN Succesverhalen

“Ik sta voortaan op met een lach in plaats van pijn.”

Geschreven door Tessa van der Zanden 9 januari 2019 0 reacties
Succesverhaal bianca nard

Bianca (25) en Nard (27) sporten sinds 1 januari 2018 bij TEN en zijn sinds 22 oktober begonnen met Fit & Slank personal coaching bij Saskia. Hierbij hun persoonlijke verhaal:

Nard: “Het nieuwe jaar was begonnen dus besloten wij om ook op zoek te gaan naar een sportschool met meer begeleiding. Bij mijn oude sportschool sloeg ik vaak dingen over, deed ik maar wat en had ik 0 structuur. Mijn lichamelijke klachten werden meer en meer, dus het was tijd voor verandering. ”

Bianca: “Ik was met name ook opzoek naar een patroon in het sporten en wilde graag samen sporten met Nard. We waren beide van mening dat we iets moesten doen aan onze levensstijl en het werd tijd dat we hier iets aan gingen doen!”

Nard: “Ik heb altijd gezegd dat wanneer ik boven de 80kg uitkom er iets moést gaan gebeuren. Vandaar de keuze om het sporten te gaan combineren met een ander eetpatroon. Dit hebben we eerst zelf opgepakt en daarna zijn we begonnen met de Fit & Slank personal coaching bij Saskia. Sindsdien is ons hele levens- en eetpatroon omgegooid.” 

Bianca: “Ik ben in totaal 6,2kg kwijt en Nard bijna 5kg. Ook merken we allebei dat we meer spierkracht hebben. Ik merk dit met name tijdens mijn werk: zo werk ik met kinderen en moet ik ze ook geregeld optillen. Bij mijn vorige sportschool kreeg ik alleen maar meer last van mijn rug, nu til ik de kinderen met gemak!”

Nard: “Ook ik heb inderdaad meer spierkracht gekregen en merk dat ik minder rugklachten hebben sinds ik sport bij TEN. Door het trainen voel ik me beter en sterker in mijn rug. We voelen ons allebei fitter, hebben meer energie: al helemaal in de donkere maanden. Nu ga je lekker sporten in de avond. Normaal ploften we op de bank na het werk!”

Bianca: “TEN heeft ons geholpen door goede begeleiding op onder andere voedingsgebied. Wat kun en mag je en waarop moet je letten? Daarnaast kom je vaker sporten doordat je resultaat ziet: het motiveert je. En doe je even iets verkeerd op een apparaat? Dan word je hierop gewezen door de professionele begeleiding. Ook de doelen stellen en bespreken houden jouw motivatie erbij en dit werkt voor ons allebei super!”

Nard: “Door de gewichtsafname, maar ook de klachtafname zitten we allebei beter in ons vel en voelen we ons ook fitter. Ik sta voortaan op met een lach in plaats van pijn.”

“TEN the Lifestyle Company is een fijne sportschool met de juiste begeleiding en een huiselijke sfeer. Het is laagdrempelig en je voelt je gauw op je gemak tussen de mensen en trainers. Het is een geschikte plek voor iedereen die wilt werken aan een betere ik!” 

We durven te wedden dat je dit ook leuk vindt

Laat een reactie achter

REN MET TEN!FACEBOOKINSTAGRAM